nl en

troeven

Ons bedrijf wordt geleid door een dynamisch management en is reeds meer dan 30 jaar actief in de vissector.

Onze deskundigheid en ervaring op het internationale visforum vormen de basis van NV ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE.

Dagelijks bouwen wij onze succesformule uit, gebaseerd op diverse sterke pijlers:

 

Organisatie

Uw aanspreekpartner binnen ons bedrijf behandelt zelf uw bestelling of vraag. Bij ons is er geen zoektocht naar een verantwoordelijke, wij dragen een directe en open communicatie hoog in het vaandel. Zowel intern, alsook naar klanten en leveranciers toe houden we een regelmatige briefing.

Voedselveiligheid

Wij staan borg voor een koude ketting vanaf aankoop tot levering.
Deze normen worden in de praktijk tot in de puntjes gerespecteerd door een HACCP PLAN dat volledig op maat van ons bedrijf werd ontwikkeld en telkens opnieuw wordt verfijnd en verbeterd.
Tevens laten wij op regelmatige basis bacteriologische analyses uitvoeren op onze verschillende producten en in de verschillende verwerkingsruimtes en dit door een erkend extern labo.

Kwaliteit

Door de jarenlange vertrouwensrelatie met onze binnen-en buitenlandse inkopers hebben we een vooraanstaande plaats verworven voor de aankoop van topkwaliteitsprodukten. Wij hebben als een der eersten begrepen dat persoonlijk contact op internationaal vlak noodzakelijk blijft om de topkwaliteit af te dwingen, of het nu om de exporteurs uit het Hoge Noorden, de vroegmarkt van Rungis, de viskwekers in Griekenland, of onze man in Cornwall gaat.
Dit betekent eveneens dat wij bij NV ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, niet de goedkoopste, maar wel de beste prijs willen verkrijgen voor een hoogwaardig produkt, zodat goede kwaliteit betaalbaar blijft.

Flexibiliteit

Flexibel zijn betekent voor ons ervoor zorgen dat we aan u een uitermate tevreden klant hebben, dit bijvoorbeeld door dagelijkse bevoorrading in de beste hygiënische omstandigheden. Wij zijn bekend voor het volledig assortiment van zowel verse, gerookte en diepgevroren visprodukten, alsook alle schaaldieren.
Dankzij een gemotiveerd team en de beschikbaarheid van een up-to-date machinepark, kunnen wij eender welke productiecapaciteit realiseren. Wij maken het verschil, door de produktie van een goed verzorgde handgesneden visfilet uit onze eigen fileerafdeling.